LA UGT DE CATALUNYA EXPRESSA EL SEU CONDOL PER L’AGRESSIÓ MORTAL D’AQUEST MATÍ A L’INSTITUT JOAN FUSTER DE BARCELONA
Les seus del nostre sindicat a tot Catalunya se sumaran a les concentracions convocades demà a les 12 hores
Davant els fets terribles que s’han esdevingut avui a l’Institut Joan Fuster de Barcelona i que han costat la vida a un company, la Federació d’Ensenyament (FETE) i la UGT de Catalunya volem transmetre el nostre condol a familiars i amics de la víctima, així com la nostra solidaritat a alumnes, famílies i treballadors i treballadores del centre.
Des del nostre sindicat condemnem i volem manifestar el nostre més absolut rebuig a qualsevol forma de violència. Cal posar tots els mitjans per foragitar la violència de les escoles i evitar que pugui repetir-se mai més una situació com aquesta.
Les companyes i companys de la FETE i de la UGT de Catalunya ens sumem a les concentracions silencioses de rebuig convocades demà dimarts, 21 d’abril, a les 12 hores als centres educatius, i ens concentrarem a la porta de la nostra seu de la Rambla del Raval de Barcelona i a la resta de seus del sindicat a tot Catalunya.
AGRESSIÓ MORTAL A UN INSTITUT DE LA SAGRERA 
Les organitzacions sotasignants volem expresar el nostre condol a les famílies, amics i a tota la comunitat educativa de les victimes de la brutal agressió mortal a l’institut de la Sagrera.
Rebutgem auquest acte inexplicable i convoquem demà dia 21 d’abril a les 12h del migdia concentracions a les portes  i patis de tots els centres educatius de Catalunya per expresar el condol i solidaritat.
Tota violència és aliena als valors que constitueixen l’essencia de l’educació.
 CCOO,USTEC, ASPEPC, CGT, UGT

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog