L´EDUCACIÓ ESPECIAL HI ÉS
 #22M Treballadors/es de l'ensenyament concertat també anem a la vaga, 
responem així a la crida feta a Catalunya per FETE-UGT, també per CCOO, els únics sindicats que ens han convocat, però més enlla, per convenciment propi, per responsabilitat i pel nostre compromís amb l'Educació i amb la nostra societat 
Una vaga de gran abast i complexa de gestionar, que vol implicar tota la Comunitat Educativa, i acollir una quantitat i diversitat de realitats diferents per fer un front comú. Totes defenem els nostres drets, totes amb legitimitat pròpia, i totes alhora confluirem en la mateixa jornada: Des del 0-3 fins a la Universitat, entre tots, nosaltres la gent de l'EE concertada ens hi sumem, i volem fer una crida pública, clara i contundent per l'Educació. Amb això volem explicitar que som aliats, no rivals, tampoc ens hem de sentir qüestionats pel lloc de treball que ocupem.
Som treballadors i treballadores d'escoles d'Educació Especial concertades. Som docents i no docents en defensa de la qualitat de tot l'Ensenyament, un servei públic essencial que no volem ni podem deixar desmantellar. Cal fer passos endavant i sumar el nostre esforç al de tots, per aquest dret bàsic i fonamental que és l'Educació, i la volem accessible, inclusiva i sostenible per a tots. 

TAMBÉ ARA TOCA FER-NOS SENTIR
Pels drets del alumnes amb n.e.e, les families i els professionals que els atenem, pel seu futur i el nostre 
Per això cal anar junts i
exigir la retirada del Decret 14/2012 del ministre Wert i impedir que es produeixin més retallades en el sistema educatiu de Catalunya. 
La crisi és l’excusa perfecta per fer-nos callar. Als treballadors/es de l'ensenyament concertat també ens afecten l'abús, la manipulació i les retallades.                
     I no volem callar. Tothom a la vaga.
#Juntspodem

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog