Piulada #Rigauinclusiva divendres 6 de Juliol de 11h a 12h matí


Ens hem adherit a una acció reivindicativa i de denúncia, pels drets dels alumnes amb nee i per l'escola inclusiva, que es centrarà en una acció massiva avui divendres dia 6 a travès de la xarxa social del Twitter.
Creiem molt important sumar voluntats en aquests moments, quan tot el sistema educatiu trontolla i el nostre futur és ple d'incertesses. Ara més que mai, no podem restar ni quedar al marge, perquè a tots ens afecta o ens pot afectar en qualsevol moment, sigui com a treballadors/se de l'educació especial, sigui com a pares, mares o ciutadans, que veiem com es continuen vulnerant els nostres drets fonamentals dia rere dia. 
Participem i donem suport a aquesta iniciativa, que forma part de la nostra defensa pel model educatiu que volem, pel que treballem i ara estan desmantellant. Les directrius actuals del Departament d'Ensenyament ja afecten a drets fonamentals dels alumnes, i manifesta un menyspreu total cap el treball i l'esforç d'entitats, famílies, professionals de l'educació,... desenvolupats al llarg de molts anys. Actualment també estan en perill més llocs de treball de companys i companyes de les escoles d'EE tan públics com concertats, sense expectatives clares de futur laboral i afegit a la repercussió sobre l'atenció dels alumnes. Ens trobem davant la regressió del model educatiu inclusiu i les conseqüències que això comporta per a tothom. Lluny de crear plans d'estabilitat per a les plantilles, continuen retallant i parlant que la qualitat educativa no es veurà afectada.

QUE ES VOL ACONSEGUIR AMB AQUESTA ACCIÓ:

1. Fer visible el problema aconseguint que es difongui per tots els mitjans
2. Que la consellera Irene Rigau sigui conscient de que hi ha una part important de la ciutadania en favor de la inclusió
3. Que el departament d’Ensenyament:
o    -presenti públicament una definició clara de les línies estratègiques del Model
Educatiu que pretén l’actual govern.
o    -ens faci costat a la tasca dels Centres d’Educació Especial com a proveïdors de
serveis de suport a l’escolarització dels alumnes amb necessitats educatives especials, tal i com es reflecteix a la LEC.
o    -defensi, d’acord amb el Model d’Escola Inclusiva, l’atenció a la diversitat basada
en el principi d’inclusió i d’igualtat d’oportunitats, posant a l’abast dels alumnes els recursos necessaris per tal de fer possible la seva participació en entorns escolars ordinaris.
o    -es realitzin les esmenes necessàries en les Instruccions del curs 2012-13 per tal que es reflecteixi l’existència de l’Escola Inclusiva.

“No exigim el creixement, sinó el manteniment dels recursos i serveis que, fins ara, s’estaven aplicant per a garantir una educació de qualitat als alumnes amb necessitats educatives especials”

COM PARTICIPAR:
Al tWitter, qui ja en teniu un compte us serà fàcil, els qui no en teniu, aquesta és una bona oportunitat per fer-vos un i, ja posats, seguir-nos. Si necessiteu ajuda no dubteu en contactar amb nosaltres.

Farem una piulada massiva a Twitter aquest divendres  6 de Juliol del 2012 entre 11 i 12 h. del matí. Es pot continuar participant tot el dia
El hashtag que farem servir serà:  Proposta:  #Rigauinclusiva
La resta del text es lliure i s'anima a la creativitat. (ja sabeu 140 caracter màxim) 

Algun Exemple de tweets que podeu fer servir en RT:

Una sociedad para todos comienza en una escuela para todos: http://chn.ge/LyT3NR #Rigauinclusiva

#SOSprofessionals   escoles EE al servei dels alumnes amb nee #Rigauinclusiva http://chn.ge/LyT3NR

#Prouretallades de personal escoles EE #Rigauinclusiva professionals que es quedaran a la cuneta i sense futur laboral #vergonya CIU

Afegim links, per incloure als tweets:

Important: Petició adreçada a la consellera Rigau per signar i difondre ( també el podeu difondre via facebook o mails), quantes més signatures millor.

Manifest d'entitats per a la defensa de l'escola inclusiva i els seus recursos :

Doc Aprendre junts per viure junts

Departament D'ensenyament. Interessant pel seu contingut, el missatge és clar:

Esperem la vostra participació i que sigui fructífera la jornada i tingui la repercussió suficient. Ho comprovarem aviat, segons la resposta que hagi per part dels mitjans... i de la Consellera

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog