ESCOLA INCLUSIVA EN PERILL


L’estiu i les vacances són aquí, però el desmantellament de l’Estat de benestar continua el seu avenç, sense donar treva. Les retallades no fan més que incrementar l'agressió a drets fonamentals, com és l'Educació. Cap de nosaltres podem restar al marge d'aquesta realitat.
Ara, més que mai, cal ser ferms en defensar el que és just i necessari, fer-ho sumant el màxim de veus possible i aplegar-les en l'esforç col·lectiu. En aquest sentit continuem treballant. 
Manifestem el nostre suport a aquesta campanya per l’Escola inclusiva, pel manteniment dels recursos existents, i continuem participant de les accions empreses.  

Dilluns vinent, 16 de juliol a les 10’30h,  entitats representants de les persones amb discapacitat  lliuraran al Departament d’Ensenyament ( Via Augusta) les més de 6.000 signatures que, a hores d'ara, ja s'han recollit,  adherides al  llistat de peticions i “exigències” justes i concretes que es presentaran. Es convida  a tots els mitjans que vulguin acompanyar i a tots aquells de vosaltres que hi vulgueu ser …esperem ser una bona colla.

Perquè l'Escola ha de ser el reflex de la societat inclusiva que volem, per la que lluitem i ens comprometem dia rere dia. Per l'esforç de molta gent al llarg de molts anys: famílies, professionals, escoles d'EE i ordinàries, de l'escola pública i l'escola concertada, entitats... Entre tots hem aconseguit el que tenim ara i queda molta feina per fer. 
Pels drets dels nostres infants i joves amb discapacitat, amb nee, pel present i el futur de l’Educació, inclusiva, justa, igualitària, No es pot fer marxa enrere!.

Els treballadors i treballadores de l'educació, fem la nostra feina, amb voluntat, responsabilitat i compromís envers els nostres alumnes. Els governants també han de complir amb les obligacions i els compromissos adquirits. Sota la seva responsabilitat està disposar el sistema educatiu, dotar-lo dels instruments i els recursos necessaris, no pas precaritzar-los i/o suprimir-los a voluntat.


Les actuals polítiques d'austeritat retallen drets en els àmbits essencials i són excuses de mal governant. En poc temps ja han posat en perill el model d'Educació inclusiva i les conseqüències regressives poden ser de tal calat que, ni tan sols aquell qui mana, no les ha mesurat, o sí?. S’ho estan carregant tot!

Aquest moviment social per una escola inclusiva – una escola per a tothom, tot just comença…….

Fes-ho córrer!!! i participa! #juntspodem fer que siguin moltes més de #6.000 !!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog