Ni això respecten!

#14N Fem-nos respectar! 
Ara el #3D DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT


ENFILA'T PER LA DISCAPACITAT!
3 de desembre, 
Tothom a la Pl. Sant Jaume, 18'30h. Barcelona














Som gent treballadora: Companys i companyes de les entitats d'atenció a les persones amb discapacitat intel·lectual, amb pluridiscapacitats... Treballem a l'àmbit educatiu, assistencial, d'inserció laboral, d'inclusió social (Escoles, CO, CET, Centres de dia, Residències, LLars...)
Treballem amb i per a les persones, que tenen necessitats de suport per al seu desenvolupament personal, laboral, social, en la seva vida diaria, quotidiana. Tenen drets, mereixen respecte i dignitat, com nosaltres. Els avenços cap a la igualdat d'oportunitats i el ple dret ja han estat i continuen sent vulnerats  pels efectes perversos de la Reforma Laboral, les retallades en educació, sanitat, dependència, serveis socials; els impagaments, copagaments, repagaments, desnonaments també afecten gent amb discapacitat i gent treballadora. Tot plegat ja ens és massa familiar i encara hi ha gent que ho suporta en silenci.
#14N vàrem fer vaga i vàrem sortir al carrer, per defensar els nostres drets, els dels nostres alumnes amb nee, els dels companys amb discapacitat, els de les persones usuaries a les que atenem, els de les seves families. I ho continuarem fent, fins que els governants facin marxa enrere en les polítiques de retallades, essencialment antisocials i reaccionàries.

No es tracta només de retallades salarials, que també. Al nostre voltant, i cada cop més a prop nostre observem, alguns pateixen ja, la precarietat laboral i social que va en augment. Dia rere dia descobrim nous ERO, acomiadaments, més desigualdat, més pobressa, situacions personals i familiars que es continuen deteriorant, i afecten persones amb noms i cognoms. Molta gent ja viu per sota de les seves possibilitats. Hi han culpables i sabem que no som nosaltres. 
Som persones, no pas ramats. 
#14N ens vam manifestar. El dia després continuem treballant, amb sous i drets retallats, però amb responsabilitat, de la mateixa manera que vàrem decidir fer vaga, amb conciència laboral i social. 
I ens adonem, cada dia que passa som més gent indignada, i sortim al carrer a defensar el que és just i necessari, per nosaltres i també pels altres. Cal continuar i el dia 3 de desembre ho tornarem a fer, per respecte i per dignitat.

Algú encara pot pensar que tot això no li afecta. Cert, no a tots afecta, i d'altres així ho volen creure. Si és el teu cas, potser no t'interessarà seguir aquest blog, o potser, 
Si com a nosaltres, sí t'afecta, uneix-te a favor de les persones:  #NOCALLIS #NOCALLEM. Per nosaltres mateixos, pel nostre present i futur laboral, social. Per tothom que per raò de la seva discapacitat necessita dels altres, ajudem a fer sentir la seva veu, plena de raons.  
#Juntspodem  Fem-nos respectar! #discapacitatenlluita

Ningú més en situació vulnerable! 

Defensem el nostre treball i els drets de les persones amb discapacitat.  
No perdem el somriure











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog